Vink Tandtechniek Waalre
   • vink_tandtechniek_waalre_1
  • Contact met Vink Tandtechniek

  • Heikantstraat 18
   5581 VB Waalre
  • Van harte welkom bij Vink Tandtechniek Waalre. Wij zijn uw specialist in het vervaardigen van kunstgebitten en klikgebitten. In onze praktijk voorzien wij dagelijks tal van patiënten van kunstgebitten op maat, perfect aansluitend bij de wensen en het huidige gebit van een patiënt.

   Wanneer u zelf ook toe bent aan een kunstgebit, om uw kauwvermogen of de uitstraling van uw gebit te verbeteren, zijn wij u graag van dienst. Tijdens een gratis intakegesprek vertellen onze kunstgebit specialisten u graag meer over onze werkwijze

    

   en de mogelijkheden bij Vink Tandtechniek in Waalre. Bent u er bijvoorbeeld van op de hoogte, dat wij een eigen tandtechnisch laboratorium hebben? Zodat wij ten alle tijden de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen.

   Dit is ook de reden dat uw nieuwe kunstgebit al in 2 of 3 afspraken klaarkan zijn, in plaats van de 6 afspraken die bij veel andere praktijken gebruikelijk is. Reparaties en rebasingen zijn meestal zo snel klaar dat u er op kunt wachten! In Waalre is behandeling op zaterdag mogelijk! Behandeling in de avonden op afspraak.

   meer lezen > tekst sluiten

Contact met Vink Tandtechniek