Ooglid.nl Bosch en Duin
   • ooglid.nl-1
   • ooglid.nl-2
   • ooglid.nl-3
  • Dr. M.P. Carpentier Alting
   Dr. P.P.A. Schellekens
   Dr. D. Schiettecatte
  • Biltseweg 14
   3735 ME Bosch en Duin
  • Ooglid.nl is de specialist op het gebied van ooglidcorrecties in Nederland. Binnen korte tijd zijn we uitgegroeid tot een van de grootste en meest gespecialiseerde kliniek in ooglidcorrecties. Dit doen we allemaal vanuit een hele duidelijke visie: “De beste zorg hoeft niet duur te zijn”.

   Dit komt tot uiting in het feit dat we alleen maar met heel ervaren plastisch chirurgen werken en toch hele scherpe prijzen hanteren. Daarnaast kennen wij geen wachttijden en staat u, als onze klant, altijd centraal.

   Ervaren en vertrouwd

   Ooglid.nl staat garant voor de beste resultaten, de laagst mogelijke prijs en toch een hele persoonlijke behandeling. Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent.

   Ons hele team is erop gericht om uw ooglidcorrectie optimaal te laten verlopen. Al onze artsen zijn dan ook gecertificeerde plastisch chirurgen met heel veel ervaring in het aangezicht. In hun carrière hebben zij al duizenden ooglidcorrecties uitgevoerd. Ook zien zij jaarlijks duizenden mensen die voor een consult komen.

   Investeren in zorg

   Op basis van onze visie, investeren wij continu in de beste zorg. Zorg uitgevoerd door de beste specialisten, zorg die leidt tot de beste resultaten en zorg die betaalbaar is.

   Wij investeren niet in onnodige zaken. Wij investeren veel liever in ons medisch team en onze behandelfaciliteiten. Dit is de reden dat wij onze voordeligste tarieven kunnen aanbieden zonder dat wij enige concessie doen aan kwaliteit en service.

   Ooglid.nl ervaringen

   Wij monitoren continu de ervaringen van onze klanten. Dit doen wij via een onafhankelijk platform, namelijk kliniekervaringen.nl. Het resultaat is dat wij de hoogste gewaardeerde kliniek zijn met een 9.7!

   Lees de ervaringen van klanten die u zijn voorgegaan. Zij kunnen u veel beter uitleggen waarom zij zo blij zijn met hun keuze voor Ooglid.nl en waarom een ooglidcorrectie bij ooglid.nl ook voor u de beste keuze is.

   De kliniek

   Alle behandelingen vinden plaats in onze ultramoderne kliniek in Bosch en Duin die van alle gemakken voorzien is. Onze kliniek voldoet aan de strengste eisen en beschikt over meerdere klasse 1 operatie kamers. Dit betekent dat een behandeling altijd plaatsvindt in de modernste operatiekamer en ook nog eens wordt uitgevoerd door een ervaren plastisch chirurg.

   meer lezen > tekst sluiten