Dental reizen Berg en Terblijt
   • dentalreizen_1
   • dentalreizen_2
  • Muntweg 1
   6325 PC Berg en Terblijt
  • Dental Reizen verleent complexe tandheelkundige zorg en door de tandtechnische werkzaamheden uit te besteden aan een laboratorium in het buitenland besparen wij op materiaalkosten. De materialen voldoen wel volledig aan de Nederlandse kwaliteitseisen.

   U kunt gewoon in Nederland  geholpen worden wat ten goede komt aan uw behandeling, communicatie, nazorg en garantie.

   U kunt zich in onze praktijk laten behandelen voor porseleinen kroon- en brugwerk, facings, titanium implantaten, vullingen en alle soorten tandprotheses. 

   Dental Reizen is bekend vanwege haar betaalbare tandheelkundige behandelingen . Mocht uw voorkeur uitgaan naar een behandeling in het buitenland, dan bemiddelen wij op uw verzoek naar een praktijk in Hongarije of Turkije. Sinds 2005 zijn er verschillende patiënten met succes behandeld, getuige de vele reportages op televisie, radio, kranten en tijdschriften. 

   De kosten en de wachttijden voor ingrijpende tandheelkundige behandelingen zijn in Nederland erg hoog. Een reden voor velen om te zoeken naar andere zorgaanbieders in binnen- of buitenland om de voor- en nadelen, zoals de tarieven, te vergelijken en zodoende een weloverwogen keuze te kunnen maken.

   Patiënten die verzoeken om bemiddeling naar het buitenland, worden in moderne praktijken met ervaren tandartsen behandeld. Deze praktijken bieden meertalige begeleiding, transport van en naar hotel en kunnen u desgevraagd adviseren in de keuze van uw verblijf. 

   meer lezen > tekst sluiten