Cosmedic Veldhoven
  • Dhr. Maarten Fechner
   Mevr. Esther Mesters
   Dhr. Luitzen de Boer
   Dhr. Maarten Hoogbergen
   Dhr. Julien van Rappard
   Dhr. Carlo Welters
   Dhr. Han Wilmink
   Mevr. Coralien Broekhuysen
   Dhr. Hans Temming
  • De Run 4600
   5504 DB Veldhoven
  • CosMedic is onze privékliniek, waar (cosmetische) behandelingen worden verricht, die niet worden vergoed door de zorgverzekeraars. Wij werken vanuit de vertrouwde, veilige en professionele omgeving van drie ziekenhuizen, gelegen in en rondom Eindhoven. Hiermee garanderen wij u 24-uurs zorg voor onze plastische chirurgie.

   Binnen deze ziekenhuizen verrichten wij (uiteraard) ook alle verzekerde zorg op het gebied van plastische chirurgie. Zie daarvoor de website van de ziekenhuizen (pagina contact).

   Kwaliteit van plastische chirurgie heeft bij CosMedic grote aandacht. Onze plastisch chirurgen zijn geregistreerd in het KNMG register (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering van Geneeskunst) en zijn allen structureel actief met bijscholing. Omdat onze chirurgen experts zijn in hun vakgebied biedt CosMedic u de maximale kwaliteit van zorg.

   Onze plastisch chirurgen voorzien u altijd van eerlijk advies, nemen de tijd voor u en zijn persoonlijk in hun omgang met u. Wij vinden het belangrijk dat u geen schroom heeft om vragen te stellen.

   Ons motto is:

   Niet voor de franje, maar voor het resultaat.

   Wij helpen u graag.

   meer lezen > tekst sluiten