• Armlift

  Een armlift is de aangewezen ingreep wanneer er door vermagering of ouderdom een overschot aan huid is ontstaan op de bovenarm. Een armlift wordt over het algemeen niet om praktische maar om esthetische redenen uitgevoerd.

  Lees meer over Armlift
 • Billift

  Een billift is de aangewezen ingreep wanneer er door vermagering of ouderdom een overschot aan huid is ontstaan op de billen. Een billift wordt over het algemeen niet om praktische maar om esthetische redenen uitgevoerd.

  Lees meer over Billift
 • Borstlift

  Een borstlift is een operatie waarbij uw verzakte of verslapte borsten gelift worden en weer teruggebracht worden naar een natuurlijk goed gevormd model. De verzakking kan verschillende oorzaken hebben waaronder zwangerschap, groot gewichtsverlies en ouderdom.

  Lees meer over Borstlift
 • Borstvergroting

  Wellicht overweegt u een borstvergroting omdat u vindt dat uw borsten te klein zijn. Of misschien zijn ze na een zwangerschap of gewichtsverlies minder stevig of kleiner. Wanneer een borstvergroting kundig is uitgevoerd en uw verwachtingen vóór de operatie aansluiten bij het uiteindelijke resultaat zult u jarenlang veel plezier hebben van de nieuwe vorm van uw borsten.

  Lees meer over Borstvergroting
 • Borstverkleining

  Veel vrouwen hebben een fysiek of mentaal probleem met hun te zware of hangende borsten. Door het gewicht van de borsten kunnen rug-, schouder- of nekklachten ontstaan en de grootte of vorm van de borsten kan zorgen voor een schaamtegevoel. Een borstverkleining kan de borsten liften en weer kleiner en aantrekkelijker maken.

  Lees meer over Borstverkleining
 • Borstvorming mannen

  Wanneer u als man last heeft van borstvorming kan dit een gevoel van schaamte veroorzaken. Daarnaast kan de borstvorming duiden op een onderliggende ziekte. Veel mannen zijn blij met deze ingreep die gynaecomastie genoemd wordt. Deze ingreep verbetert de lichaamsvormen aanzienlijk, waardoor de borsten weer een normale vorm en grootte krijgen.

  Lees meer over Borstvorming mannen
 • Buikwandcorrectie

  Een buikwandcorrectie is de aangewezen ingreep wanneer u door veroudering of na flink afslanken veel huidoverschot op uw buik heeft. Tijdens een buikwandcorrectie wordt de overtollige huid verwijderd en uw buikspieren opnieuw aangespannen.

  Lees meer over Buikwandcorrectie
 • Botox

  Botox is een afkorting van de naam botuline toxine. Botox is een giftig middel maar in de plastische chirurgie worden zeer kleine hoeveelheden gebruikt die volstrekt veilig zijn. Botox is een succesvol middel dat vaak wordt toegepast om fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes te laten verdwijnen of sterk te verminderen.

  Lees meer over Botox
 • Chemische peeling

  Bij chemische peeling (peeling betekent afpellen of vervellen) wordt de huid door chemicaliën oppervlakkig verwond. Er wordt tijdens de behandeling een vloeistof op de huid aangebracht waaraan chemicaliën zoals trichloorazijnzuur of vloeibaar fenol zijn toegevoegd. Na genezing krijgt de huid een andere structuur dan daarvoor. De huid wordt egaler, gladder en de tekenen van ouderdom zijn flink verminderd.

  Lees meer over Chemische peeling
 • CO2 laserbehandeling

  Een behandeling met een CO2 of Erbium laser is een mogelijke behandeling wanneer u door oplopende leeftijd last begint te krijgen van groefjes rond de mond, kraaienpootjes naast de ogen, groeven in het voorhoofd of uitgebreide fijne rimpeltjes in het gelaat. Een CO2 laser behandeling kan ook diepere acné littekens verminderen of geheel laten verdwijnen.

  Lees meer over CO2 laserbehandeling
 • Dermabrasie

  Dermabrasie is een behandeling die uitgevoerd wordt om een egalere huid te verkrijgen en acné, rimpels, littekentjes en tatouages 'weg te slijpen'. Dit slijpen wordt gedaan met een snel ronddraaiende borstel met staaldraad of een snel ronddraaiende schijf met diamantkorrels. De druk die de arts met de borstel of schijf uitoefent op de huid bepaalt hoe diep de behandeling plaatsvindt in de huid.

  Lees meer over Dermabrasie
 • Dijbeenlift

  Een dijbeenlift is de aangewezen ingreep wanneer er door vermagering of ouderdom een slappe en uitgerekte huid is ontstaan op het dijbeen.

  Lees meer over Dijbeenlift
 • Endermologie

  Endermologie is een therapie die uitgevoerd wordt met een LPG apparaat. Het endermologie apparaat maakt in- en uitrollende en knedende bewegingen die het bindweefsel, de bloedvaten en het lymfestelsel stimuleren. Endermologie wordt voornamelijk toegepast bij cellulitis, vastzittende vetophopingen, littekens en na lipobehandelingen zoals liposculptuur of liposuctie.

  Lees meer over Endermologie
 • Elektrisch ontharen

  Elektrisch ontharen is een geschikte en al tientallen jaren bestaande methode om overbeharing bij zowel vrouwen als mannen aan te pakken. De behandeling is duurzaam, maar van alle ontharingsmethoden wel de pijnlijkste.

  Lees meer over Elektrisch ontharen
 • Facelift

  Een facelift is een goede ingreep wanneer de totale huid van het gelaat en de hals tekenen van uitzakking vertonen. Vroeger werd de huid bij een facelift vaak erg strak getrokken waardoor behandelden vaak een ‘popachtig’ uiterlijk kregen. Op vandaag wordt bij een facelift en bij plastische chirurgie in het algemeen altijd gestreefd naar een fraai en natuurlijk cosmetisch resultaat dat past bij de (leeftijd van) de individuele persoon.

  Lees meer over Facelift
 • Featherlift

  Een featherlift is een geschikte ingreep wanneer bepaalde gedeelten van het gelaat tekenen van uitzakking vertoont. Door een featherlift kunnen de wenkbrauwen, wangen, neuswangplooi en de kaaklijn worden gelift.

  Lees meer over Featherlift
 • Fillers & injectables

  Tijdelijke fillers en injectables zijn de aangewezen middelen om rimpels te verminderen die zijn ontstaan door huidveroudering, UV-straling of vochtverlies. Door het inspuiten van een van de vele soorten tijdelijke fillers of injectables wordt de rimpel van binnenuit gevuld zodat de huid een jonge(re) uitstraling krijgt.

  Lees meer over Fillers & injectables
 • Fractional laser behandeling

  De nieuwste manier om uw gezicht een heel nieuwe huid te geven is de Fractional laser behandeling. Bij de Fractional laser behandeling worden met een laser op elke vierkante centimer huid 200 tot 300 gaatjes met een doorsnede van 0,1 mm tot een diepte van 1 mm in de huid gebrand. Deze gaatjes herstellen snel doordat ze zijn omgeven door gezonde basishuidcellen. Door een Fractional laser behandeling kan het bindweefsel in de huid snel vervangen worden door nieuw en sterk bindweefsel.

  Lees meer over Fractional laser behandeling
 • Haartransplantatie FUE

  De term FUE haartransplantatie staat voor Follicular Unit Extraction. De FUE haartransplantatie techniek wordt gebruikt om units van haren te transplanteren van de ene plek van het hoofd naar een andere plek. Het gebied waar de haren vandaan gehaald worden, is meestal altijd beneden aan de achterkant van het hoofd.

  Lees meer over Haartransplantatie FUE
 • Haartransplantatie FUT

  De term haartransplantatie FUT staat voor Follicular Unit Transplantation. De haartransplantatie Fut techniek wordt gebruikt om units van haren te transplanteren van de ene plek van het hoofd naar een andere plek. Dit is meestal de voorkant en bovenkant van het hoofd.

  Lees meer over Haartransplantatie FUT
 • Halslift

  Een halslift is een geschikte ingreep wanneer de hals en het ondergedeelte van het gelaat tekenen van uitzakking vertonen. Bij de halslift worden de onderhuidse weefsels en de huid van de mondbodem, de kin, kaaklijn en de hals tot aan het borstbeen gelift. Bij een halslift en bij plastische chirurgie in het algemeen wordt altijd gestreefd naar een fraai en natuurlijk cosmetisch resultaat dat past bij de (leeftijd van) de individuele persoon.

  Lees meer over Halslift
 • Kincorrectie

  De kin bepaalt samen met de neus sterk het profiel van ons gezicht. Het is dus ook niet verwonderlijk dat veel mensen de wens hebben om door middel van een kincorrectie iets aan hun kin te laten verbeteren. Bij een kincorrectie kan een kleine verandering van enkele millimeters al een grote verbetering betekenen.

  Lees meer over Kincorrectie
 • Laserontharing

  Laserontharing is een behandelmethode voor permanente ontharing. Afhankelijk van het type laser dat ingezet wordt bij laserontharing zijn er meer of minder behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

  Lees meer over Laserontharing
 • Lipcorrectie

  Een lipcorrectie is een relatief eenvoudige ingreep om de lippen voller of juist smaller te maken.

  Lees meer over Lipcorrectie
 • Lipolyse

  Lipolyse is een goede oplossing voor vetafname op plekken van het lichaam die te klein zijn om met liposculptuur behandeld te worden, maar waar wel hardnekkige vetophopingen zitten die niet met dieet of sporten verdwijnen. Lipolyse wordt uitgevoerd door meerdere kleine onderhuidse injecties te geven op precies die plaatsen waar de vetophoping zit.

  Lees meer over Lipolyse
 • Lipofilling

  Lipofilling is een techniek binnen de plastische chirurgie waarbij tijdens éénzelfde behandeling eerst ergens op uw lichaam vet wordt weggehaald door middel van liposculptuur en daarna op een andere plek van uw lichaam weer wordt ingespoten. Met lipofilling kunnen bijvoorbeeld hol uitziende wangen, diepe lijnen in het gezicht, dunne lippen maar ook bijvoorbeeld pezige handen worden opgevuld.

  Lees meer over Lipofilling
 • Liposculptuur

  Liposculptuur (ook genoemd : Liposuctie) is de behandeling bij uitstek om uw droomfiguur te bereiken of dit zo dicht mogelijk te benaderen. Liposculptuur houdt in dat met behulp van dunne zuignaalden onder plaatselijke verdoving vet wordt weggezogen op vooraf bepaalde plekken van uw lichaam. Met liposculptuur modelleert de chirurg uw figuur opnieuw waarbij hij streeft naar een esthetisch mooi resultaat.

  Lees meer over Liposculptuur
 • Liposuctie

  Liposuctie is de behandeling bij uitstek om uw droomfiguur te bereiken of dit zo dicht mogelijk te benaderen. Liposuctie houdt in dat met behulp van zuignaalden onder plaatselijke verdoving vet wordt weggezogen op vooraf bepaalde plekken van uw lichaam. Met liposuctie modelleert de chirurg uw figuur opnieuw waarbij hij streeft naar een esthetisch mooi resultaat.

  Lees meer over Liposuctie
 • Mesotherapie

  Mesotherapie is een ‘anti-verouderings’ behandeling die uw huid in een betere conditie brengt waardoor deze weer zal stralen. De meest geschikte plaatsen om mesotherapie toe te passen zijn uw gezicht, hals, buik, benen en dijen. De behandeling bestaat uit het vlak onder de huid inspuiten van actieve stoffen.

  Lees meer over Mesotherapie
 • Microdermabrasie

  Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

  Lees meer over Microdermabrasie
 • Neuscorrectie

  De neus bepaalt sterk ons uiterlijk en het is dus ook niet verwonderlijk dat veel mensen de wens hebben om er iets aan te laten verbeteren. Een kleine verandering kan een grote verbetering betekenen.

  Lees meer over Neuscorrectie
 • Ontharen IPL

  Ontharen met IPL is een behandelmethode voor permanente ontharing. Bij ontharen met IPL (Intense Pulsed Light) wordt het zeer krachtige licht dat de IPL flitslamp uitzendt, opgenomen door het aanwezige pigment in de haren en op die manier naar de haarwortels gevoerd. Door de warmte worden de daar aanwezige kiemcellen van nieuwe haren vernietigd.

  Lees meer over Ontharen IPL
 • Ooglaseren

  Ooglaseren is voor velen een ingreep die veel plezier en verbetering van zien zonder bril of lenzen heeft gebracht. De behandeling bestaat er uit dat met behulp van een geavanceerde laser de kromming van uw hoornvlies veranderd wordt zodat het licht weer op het juiste punt samenvalt achterin uw oog. Hierdoor kunt u weer scherper zien.

  Lees meer over Ooglaseren
 • Oorcorrectie

  Een oorcorrectie is voor veel volwassenen een wens die al in de kindertijd of pubertijd is ontstaan. Oren worden door de meeste mensen mooi gevonden wanneer ze op een normale afstand van het hoofd afstaan. Een oorcorrectie kan te ver afstaande oren verhelpen zodat de verhoudingen van het gezicht en het hoofd weer in overeenstemming zijn met elkaar.

  Lees meer over Oorcorrectie
 • Ooglidcorrectie

  Een ooglidcorrectie is een ingreep die inmiddels zeer veel wordt uitgevoerd. Door problemen met de oogleden kan uw gezicht een vermoeide en oude indruk geven. Via een ooglidcorrectie kan een plastisch chirurg uw gezicht weer een fris en jeugdiger uiterlijk geven.

  Lees meer over Ooglidcorrectie
 • Rimpelbehandeling

  Een rimpelbehandeling kan gedaan worden door het inspuiten van fillers of injectables om groeven, plooien en lijnen op te vullen. Met name fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, marionetlijnen, rimpels in de boven- en onderlip en de neus-lippenplooi zijn goed te behandelen.

  Lees meer over Rimpelbehandeling
 • S-lift

  Een S-lift is een geschikte ingreep wanneer het middengedeelte van het gelaat tekenen van uitzakking vertoont. Bij de S-lift worden de onderhuidse weefsels en de huid van de wangen, neuslip-plooi en de bovenzijde van de kaaklijn gelift. Bij een S-lift en bij plastische chirurgie in het algemeen wordt altijd gestreefd naar een fraai en natuurlijk cosmetisch resultaat dat past bij de (leeftijd van) de individuele persoon.

  Lees meer over S-lift
 • Schaamlipcorrectie

  Een schaamlipcorrectie is een relatief kleine ingreep waardoor de binnenste schaamlippen verkleind worden of de schaamlippen gecorrigeerd worden bijvoorbeeld na zwangerschap.

  Lees meer over Schaamlipcorrectie
 • Tanden > brug

  Het doel van een brug is dat de lege ruimte wordt opgevuld waar een tand mist en op die manier weer een natuurlijk uitziend gebit te verkrijgen. Een brug is echter niet alleen een cosmetische zaak. Wanneer u een open plek heeft in uw gebit kunnen aanliggende tanden toegroeien naar de lege ruimte. Ook de tanden in de tegenoverliggende kaak kunnen gaan bewegen en naar het gat toe groeien. Het is dus zaak om dit proces tijdig stop te zetten.

  Lees meer over Tanden > brug
 • Tanden > facings

  Facings zijn laagjes tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildjes van porselein. Door facings aan te brengen kan uw tandarts reparaties verrichten aan uw gebit. Facings zijn bedoeld om spleetjes tussen uw tanden, afgebroken stukjes van tanden, scheven tanden en verkleurde tanden te repararen.

  Lees meer over Tanden > facings
 • Tanden > kronen

  Kronen zijn edelmetalen of porseleinen kapjes die over een bijgeslepen tand worden geplaatst. Het doel hiervan is om weer een natuurlijk uitziende tand en daarmee een in zijn geheel natuurlijk uitziend gebit te verkrijgen. Kronen zijn echter niet alleen een cosmetische zaak. Wanneer u een open plek heeft in uw gebit kunnen aanliggende tanden naar de lege ruimte toe groeien. Ook de tanden in de tegenoverliggende kaak kunnen gaan bewegen en naar het gat toe groeien. Het is dus zaak om dit proces tijdig stop te zetten.

  Lees meer over Tanden > kronen
 • Tanden > kunstgebit

  Naarmate u ouder wordt en uw gebit aan normale slijtage onderhevig is, door ziekte of door slecht onderhoud kan op een gegeven moment een punt komen dat uw tandarts u aanraadt om over te stappen op een kunstgebit.

  Lees meer over Tanden > kunstgebit
 • Tanden > orthodontie / een beugel

  Beugels zijn al heel lang de aangewezen hulpmiddelen om tanden en kiezen in de juiste positie te draaien, kantelen of te verplaatsen in het kaakbot om op die manier een mooi recht gebit te krijgen. Meestal wordt bij een beugel gedacht aan jongeren maar steeds meer volwassenen nemen ook een beugel omdat ze in hun jeugd niet de kans hebben gehad.

  Lees meer over Tanden > orthodontie / een beugel
 • Tanden > overkappingsprothese

  Een overkappingsprothese ziet er in feite uit als een normaal kunstgebit. Echter, een kunstgebit rust volledig op het tandvlees terwijl een overkappingsprothese rust op 'pijlers'. Deze pijlers zijn enkele tot net boven het tandvlees afgeslepen eigen tanden. Meestal worden hiervoor de hoektanden gebruikt als deze nog aanwezig zijn.

  Lees meer over Tanden > overkappingsprothese
 • Tanden > implantaat

  Een tandimplantaat is een kunstwortel die geplaatst kan worden wanneer uw eigen tand met wortel door tandbederf, ziekte of ongeval weg is. Een tandimplantaat is van titanium en wordt in het kaakbot geschroefd. Daarop kan na een herstelperiode van drie tot zes maanden een kroon, vastzittende brug of overkappingsprothese geplaatst worden.

  Lees meer over Tanden > implantaat
 • Tanden > plaatprothese

  Een plaatprothese vervangt een of meerdere tanden of kiezen. Een plaatprothese is uitneembaar en is een goede oplossing als u missende tanden niet door een niet-uitneembare oplossing zoals een brug, kroon of implantaat wil vervangen.

  Lees meer over Tanden > plaatprothese
 • Tanden > bleken

  Tanden bleken wordt gedaan door verkleurde tanden te behandelen met een bleekmiddel. Dit tast de tanden en glazuurlaag van de tanden niet aan maar zorgt er wel voor dat de tanden witter uit gaan zien. Met tanden bleken kunnen ook 'dode' tanden waarin geen zenuw meer aanwezig is worden behandeld.

  Lees meer over Tanden > bleken
 • Tatoeage verwijderen

  Als u spijt heeft van een tatoeage op uw huid dan zijn er diverse methoden om een tatoeage te laten verwijderen waaronder bijvoorbeeld lasertherapie.

  Lees meer over Tatoeage verwijderen
 • Tepelcorrectie

  Door een tepelcorrectie kunnen tepels en tepelhof hersteld worden tot een normaal uitziende verhouding, vorm en plaats in uw borsten.

  Lees meer over Tepelcorrectie
 • Thermage

  Thermage is een behandeling om enigszins uitgezakte huid in het gezicht te 'liften'. Thermage wordt uitgevoerd met het computergestuurd systeem dat de huid verhit tot 5 mm diep met onhoorbare geluidsgolven. Het effect is dat de huid van binnen opwarmt waardoor een deel van het bindweefsel in de huid (het collageen) samentrekt.

  Lees meer over Thermage
 • Voorhoofdslift

  Een voorhoofdslift is een geschikte ingreep wanneer uw wenkbrauwen door verslapte weefsels in het voorhoofd zodanig veel naar beneden zijn gezakt dat u een vermoeide uitstraling heeft gekregen. Een andere goede indicatie voor een voorhoofdslift is dat uw gezichtsveld belemmerd wordt door uitgezakte wenkbrauwen.

  Lees meer over Voorhoofdslift