Adverteren

Adverteren op Plastische Chirurgie Wijzer.nl biedt uw kliniek de volgende voordelen:

  • Na inschrijving ontvangt uw kliniek een pagina met uitgebreide bedrijfsgegevens die op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier gepresenteerd worden
  • Uw kliniek koppelen we aan verschillende contactopties zodat bezoekers op diverse manieren contact kunnen opnemen. Uw vermelding is inclusief onbeperkte ontvangst van clicks en leads
  • Voor elke behandeling die uw kliniek uitvoert en die correspondeert met de behandelingen op  Plastische Chirurgie Wijzer.nl kunnen we een of meerdere follow deeplink(s) naar uw website plaatsen.  Dit specifieke type link draagt bij aan een hogere ranking van (de pagina's van) uw website in Google.  U beslist zelf op welke behandelingenpagina's u een deeplink geplaatst wil hebben. 

    Voorbeeld: uw kliniek voert de behandeling 'buikwandcorrectie' uit en wil daar een deeplink voor ontvangen. Wij plaatsen op onze behandelingenpagina 'buikwandcorrectie' dan een follow deeplink die gekoppeld is aan de pagina 'buikwandcorrectie' op uw website. De 'linkkracht' van onze pagina stroomt dan door naar uw pagina waardoor uw pagina hulp krijgt om hoger te ranken in de zoekresultaten van Google.

Abonnement

De inschrijving is op basis van een doorlopend jaarlijks abonnement. Indien u het abonnement wil stopzetten dient u dit te doen vóór 1 december van het lopende kalenderjaar.

Neem contact op voor meer informatie en tarieven >