Array: Microdermabrasie

Array: Microdermabrasie

Microdermabrasie is een fantastische pijnloze techniek om uw huid gladder,  zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen. Microdermabrasie wordt door een schoonheidsspecialist of gespecialiseerd therapeut uitgevoerd. Artsen voeren meestal de zwaardere dermabrasie behandeling uit.

Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat.

Het microdermabrasie apparaat kan op verschillende manieren ingesteld worden. De mate van afschuren van het huidoppervlak wordt ingesteld al naar gelang de gestelde indicatie. Bij diepere acne littekens wordt bijvoorbeeld iets dieper geslepen dan voor onderhoud van een normale huid zonder specifieke problemen.

Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden. Vóór en na de behandeling is het wel raadzaam om uw huid twee weken niet aan zon bloot te stellen. Over het algemeen zijn tussen de drie en tien behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie bijv. littekens of rimpels.

Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. De productie van collageen en elastine neemt ook toe waardoor uw huid glad aanvoelt en fris uitziet.

Velthuis Kliniek

Filter Provincie

Aantal klinieken: 6
Prijzen en gratis brochures aanvragen
(Vink eerst klinieken aan)
Genk Groningen Huis ter Heide Veldhoven Weert Zevenaar
Prijzen en gratis brochures aanvragen
(Vink eerst klinieken aan)

Wellness Kliniek Belgium

Verdonck Kristoff Plastisch Chirurg Dr. Verdonck voltooide zijn algemene geneeskundige opleiding aan de Vrije Universiteit te Brussel (België) in 2003. Hij behaalde het diploma van specialist in plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie aan de Vrije Universiteit van Brussel, België. Dr. Kristoff Verdonck is lid van diverse specialistenorganisaties o.a.: Orde der Geneesheren, België Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Chirurgie European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) Resident Membership Plastic Surgery Research Council (PSRC – USA) Collegium Chirurgicum Plasticum Belgicum (CCP) Dr. Verdonck spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.
Wolter Timm Plastisch Chirurg Dr. Wolter voltooide zijn algemene geneeskundige opleiding aan de Albert-Ludwig Universiteit Freiburg (Duitsland) in 1999. Hij startte zijn opleiding plastische en reconstructieve chirurgie in het Algemeen Ziekenhuis München Bogenhausen, Duitland in 1999. Dr. Wolter behoorde tot het chirurgisch team van Plastische chirurgie, hand- en brandwonden chirurgie aan het Universitair Ziekenhuis in Aken, Duitsland. Hij stond aan het hoofd van dit team. Zijn doctoraat PhD thesis ging over huidtransplantatie: Autlogous and Artificial Soft tissue replacement. In 2006 werd hij consultant in plastische en cosmetische chirurgie. Hij vervoegde het Wellness Kliniek team als plastisch chirurg in 2012. Dr. Timm Wolter is lid van diverse specialistenorganisaties o.a.: • Deutschen Gesellschaft der Plastischen, Rekonstruktiven und Ästhetischen Chirurgen (DGPRÄC) • European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery • Orde der Geneesheren, België • Interplast Dr. Wolter spreekt Duits en Engels.
Visser Linda Plastisch Chirurg Voltooide haar algemene geneeskundige opleiding aan de Universiteit van Amsterdam (Nederland) in 1976. Zij volgde in Duitsland een opleiding tot algemeen chirurg en daarna tot plastisch / hand en reconstructief chirurg; inmiddels is zij als zodanig geregistreerd in Nederland, België en Duitsland. Tot 1995 was ze werkzaam als Oberärtztin in Essen en zette daar een plastisch chirurgische afdeling in een algemeen ziekenhuis op. Daarna specialiseerde Dr. Visser zich met name in de esthetische chirurgie. Tot op heden was zij werkzaam in privéklinieken, waaronder de zelf opgerichte kliniek de Arenborghoeve in Venlo, de Bergmankliniek en de Velthuiskliniek. Sinds januari 2007 maakt zij deel uit van het chirurgische team in de Wellness Kliniek. Dr. Visser is lid van diverse specialistenorganisaties o.a.: International Society of Aesthetic Plastic Surgery Vereinigung der Deutschen Ästhetisch-Plastischen Chirurgen Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie Berufsverband Deutsche Chirurgen Deutsche Gesellschaft der Plastischen, Rekonstruktiven und Ästhetische Chirurgen Orde der Geneesheren, België Spoedeisende Geneeskunde Dr. Visser spreekt Nederlands, Engels en Duits.
Damen Luc Plastisch Chirurg Dr. Luc Damen voltooide zijn geneeskundige opleiding aan de Katholieke Universiteit Leuven (België) in 1986. Hij startte zijn specialisten opleiding plastische en reconstructieve chirurgie in Norwich (UK). Daarna voltooide hij zijn opleiding in plastische, reconstructieve en maxillo-faciale chirurgie aan het Center Hospitalier Universitaire, Luik (België), in 1992. Dr. Damen specialiseerde vervolgens verder in esthetische chirurgie en werd een gerenomeerd Europees cosmetisch chirurg. Dr. Luc Damen is lid van diverse specialistenorganisaties o.a.: - Orde der Geneesheren, België - Royal Belgian Society for Plastic Surgery (RBSPS) Dr. Damen spreekt Nederlands, Frans, Engels en Duits.
Hanssen Paul Plastisch Chirurg Dr. Hanssen behaalde het diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven België (1985). Later werd hij benoemd tot geneesheer-directeur van de NATO-SHAPE in Vlaanderen (1987-1999). Dr. Hanssen specialiseerde zich o.a. in esthetische geneeskunde. Met name legde hij zich toe op liposculptuur, liposuctie, rimpelbehandeling, en haartransplantaties. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in cosmetische behandelingen en genoot een wereldwijde opleiding: USA: Liposuction Dr.Klein. Haartransplantatie: Dr Shapiro, Dr Rose, Dr Leavitt, Dr Mendez Frankrijk: Liposuccion Dr.Fournier. Dr. Hanssen is in België geregistreerd in het medisch register nr: RIZIV 1.71821.63.004. Hij is o.a. lid van de Belgische vereniging voor Esthetische Geneeskunde BVEG/SMBE, de Société Française de la Chirurgie Esthétique et de Lipoplastie, The European Society of Hair Restoration surgery, the International Society of Hair Restoration surgery, American Academy of Aesthetic Medicine en de American Academy of Cosmetic Surgery. Hij was spreker op de Anti-Aging Medicine World Congress in Monte Carlo (23 maart 2007) en op het World Congress on liposuction surgery and advances in cosmetic surgery (Dubai oktober 2007). Internationaal afgevaardigde World Society of Anti Aging(WOSAAM) Dr. Hanssen spreekt Nederlands, Engels, Duits en Frans.
Vandenberghe Danny Plastisch Chirurg Dr. Vandenberghe voltooide zijn algemene geneeskundige opleiding aan de Rijksuniversiteit te Gent in 1982. Hij behaalde zijn titel als Orthopedische Chirurg in 1988, en slaagde in facultatieve vakken Plastische Chirurgie en Neurochirurgie. Nadien is hij verder bijgeschoold in alle aspecten van Hand-, Pols- en Elleboogchirurgie. Dr. Danny Vandenberghe is een gerenomeerd expert met zeer ruime ervaring in handchirurgie en heeft meer dan 15.000 ingrepen op zijn naam. Hij was aktief als orthopedisch chirurg van 1988 tot 2003 in St. Augustinusziekenhuis te Antwerpen en St. Jozefziekenhuis te Zoersel. Academisch consulent handchirurgie (Rijksuniversiteit te Gent) van 2002 tot 2004. Van 2003 tot 2011 voerde hij enkel hand-, pols- en elleboogchirurgie uit in AZ Middelheim te Antwerpen. Tot op heden is hij nog steeds werkzaam in het handcentrum van St. Augustinusziekenhuis te Wilrijk (Antwerpen). Dr. Danny Vandenberghe is lid van diversie specialistenorganisaties o.a.: Lid van de “Belgische Vereniging voor Orthopedie en Traumatologie” sinds 1982. “Belgian Hand Group” sinds 1988. Belgian Hand Therapists. Lid van “Federation of the European Societies for Surgery of the Hand”(FESSH) Lid van “International Federation of Societies for Surgery of the Hand”(IFSSH) Orde der Geneesheren, België. Dr. Vandenberghe spreekt Nederlands, Frans en Engels.
Arts Paul Cosmetisch Tandarts Tandarts Paul Arts voltooide zijn algemene opleiding aan de KU in Nijmegen (Nederland) in 1983. Vervolgens specialiseerde hij zich in cosmetische en esthetische tandheelkunde in Düsseldorf (Duitsland) en is daarna ruim 20 jaar in Spanje werkzaam geweest. In zijn praktijk in Marbella werden vrijwel uitsluitend cosmetisch-esthetische behandelingen uitgevoerd. Inmiddels is Paul Arts woonachtig in Nederland en biedt hij tevens zijn behandelingen aan in de Wellness Kliniek. Het uitgangspunt is altijd een gezond en sterk gebit maar waarom ook niet een fraaie en natuurlijke uitstraling? Restauraties van porselein of composiet kunnen dan een uitkomst bieden. Paul Arts bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn aan de hand van voorgaande uiteenlopende behandelingen. Tandarts Arts is lid van diverse specialistenorganisaties o.a.; B.I.G.: 49019721202 Verbond der Vlaamse tandartsen Associatie Nederlandse tandartsen Colegio de Odontólogos, Málaga Tandarts Arts spreekt Nederlands, Engels, Duits en Spaans.
Van Dijck Jan Cosmetisch Tandarts Cosmetische tandheelkunde en tandprothesen
Van Steenbergen Rudy Cosmetisch Tandarts Cosmetische tandheelkunde en tandprothesen
Heylen Alex Obesitas Chirurg Dr. Alex Heylen, obesitas chirurg, behaalde het diploma geneeskunde aan de universiteit in Leuven, België. Vervolgens specialiseerde hij zich in algemene chirurgie en abdominale en maag heelkunde. Dr. Alex Heylen is een gerenommeerd expert met zeer ruime ervaring in maagchirurgie en heeft meer dan 7000 maagingrepen op zijn naam. Dr. Heylen is lid van diverse specialistenorganisaties o.a.: American Society for Metabolic and Bariatric Surgery (ASMBS) International Federation of the Surgery of Obesity (IFSO) Section in Obesity and Metabolic Surgery Belgium (SOSB) Belgian Group for Endoscopic Surgery (BGES) Orde der Geneesheren, België Dr. Heylen spreekt Nederlands, Engels en Frans.